Familie Hermsen

Icoon van fam Hermsen
De familie Hermsen heeft vele problemen tegelijk

Vader is verslaafd en heeft schulden. Twee kinderen krijgen jeugdhulp: vanwege autisme en vanwege een eetstoornis. De derde heeft oplopende problemen op school. Er is sprake van huiselijk geweld. Verschillende hulpverleners brengen verschillende aanpakken mee. Maar wat voor het ene gezinslid goed is, werkt juist averechts voor het andere. De problemen stapelen zich steeds meer op. 

In gesprek met de familie Hermsen

De familie heeft ondersteuning nodig die bij hun situatie past. De informatiekaart biedt aanknopingspunten om het gesprek hierover aan te gaan. Wat zijn de mogelijkheden, wie heeft welke verantwoordelijkheid, zijn er inspirerende praktijkvoorbeelden?

Concept informatiekaart van familie Hermsen

Hermsen.jpg

(Klik op de afbeelding voor de PDF-versie)

Praktijkvoorbeelden

Heeft u voorbeelden van goede oplossingen-op-maat voor gezinnen als familie Hermsen? Meld ze hieronder of stuur een mail naar Ingrid Claassen, ir.claassen@minvws.nl.

Reactie toevoegen

Je kunt hier een inhoudelijke reactie geven op dit artikel. Alle gegevens die je invoert zijn direct door alle bezoekers aan de website te lezen. De websitebeheerder controleert de inhoud en kan besluiten de reactie te verwijderen indien deze ongepast is. De gegevens worden opgeslagen in de database van de website en blijven net zo lang bewaard als dit artikel in de website.