Inspiratiebijeenkomsten

Op verschillende plekken in Nederland is passend zorgaanbod ontwikkeld voor mensen in complexe situaties. Tijdens de inspiratiebijeenkomsten passend zorgaanbod passeren een aantal van deze oplossingen de revue. De bijeenkomsten zijn bedoeld om ontmoetingen en samenwerking te stimuleren, te leren van elkaar, inspiratie op te doen en de mogelijkheden van de huidige wetgeving te verkennen. Zowel particulieren als zorgprofessionals zijn welkom, bijvoorbeeld van zorgkantoren, gemeenten, zorginstellingen, etc.

30 april 2019
puur Smaeck
Tijdens de inspiratiebijeenkomst op 22 mei in Hilversum staan verschillende initiatieven centraal, namelijk Het Juiste Loket, Siza over Regie in eigen hand en Woondroomzorg in samenwerking met Meerbalans uit Hoofddorp over het opzetten van een ouderinitiatief.
05 april 2019
Posthuis theater
Op 9 mei zijn we in het Posthuis Theater in Heerenveen voor een inspiratiebijeenkomst. Onder andere met Meitinkers en Zorggroep de Stellingwerven.
29 maart 2019
Carlijn en Jake
Carlijn Everett was niet tevreden over de dagbesteding voor haar zoon Jake en besloot het zelf te regelen. In augustus 2014 ging Stichting Villa PiP van start, een kleinschalige één op één dag- en logeeropvang voor kinderen en jong volwassenen met autisme en een forse verstandelijke beperking in het Limburgse Gulpen.
18 maart 2019
Elzeneindhuis
Op 28 maart organiseren we een inspiratiebijeenkomst in samenwerking met het Elzeneindhuis uit Oss en het Tweede Huis uit Vlijmen.
04 februari 2019
Pertoeti opaz
Mariska van den Akker en Monique Kramer konden geen geschikte opvang vinden voor hun dochters met een verstandelijke beperking. Ze besloten het zelf te organiseren en bieden inmiddels zorg aan twintig kinderen en volwassenen.
16 januari 2019
Buitenplaats inspiratiebijeenkomst OPaZ Arnhem
Op 14 februari organiseren we een inspiratiebijeenkomst over passende regie. We doen dit in samenwerking met Menzis Zorgkantoor, Siza en Adviespunt Zorgbelang.
04 december 2018
Opaz inspiratiebijeenkomst dordrecht
Op 29 november vond de inspiratiebijeenkomst in Dordrecht plaats. Tijdens deze bijeenkomst vertelden verschillende partijen over hun rol bij het realiseren van de woonvoorziening voor Mark.
29 oktober 2018
Den Witten Haen
Op 29 november organiseert OPaZ alweer de zevende inspiratiebijeenkomst. Ook tijdens deze bijeenkomst gaan verschillende sprekers dieper in op het thema wonen met zorg.
11 oktober 2018
Opaz inspiratiebijeenkomst
Op donderdag 8 november organiseert OPaZ een inspiratiebijeenkomst in Groningen. De bijeenkomst staat in het teken van maatwerk in wonen met zorg. Lees verder voor meer informatie en aanmelden.
03 september 2018
Inspiratiebijeenkomst OPaZ Eindhoven 27 september
Op 27 september organiseert OPaZ weer een inspiratiebijeenkomst. Lees verder voor het programma en inschrijving.