Janny

Icoon van Janny
Janny laat het gas aan staan en verdwaalt in haar eigen buurt

Janny is in de 80 en haar geheugen laat haar steeds meer in de steek. Zij woont alleen, en met veel hulp van haar familie gaat dat nog net. Maar haar mantelzorgers raken erg overbelast en het aantal onveilige situaties neemt toe. 

In gesprek met (de naasten van) Janny

Janny heeft ondersteuning nodig die bij haar situatie past. De informatiekaart biedt aanknopingspunten om het gesprek hierover aan te gaan. Wat zijn de mogelijkheden, wie heeft welke verantwoordelijkheid, zijn er inspirerende praktijkvoorbeelden?

Informatiekaart van Janny

Jeanny.jpg

(Klik op de afbeelding voor de PDF-versie) 

Praktijkvoorbeelden

Heeft u voorbeelden van goede oplossingen-op-maat voor mensen als Janny? Meld ze hieronder of stuur een mail naar Ingrid Claassen, ir.claassen@minvws.nl.

Reactie toevoegen

Je kunt hier een inhoudelijke reactie geven op dit artikel. Alle gegevens die je invoert zijn direct door alle bezoekers aan de website te lezen. De websitebeheerder controleert de inhoud en kan besluiten de reactie te verwijderen indien deze ongepast is. De gegevens worden opgeslagen in de database van de website en blijven net zo lang bewaard als dit artikel in de website.