Meld je aan voor de workshops actie-onderzoek van najaar 2018

Wegens succes herhaald: workshops actie-onderzoek rond persona's. We zoeken enthousiastelingen die als 'actie-onderzoeker' bij willen dragen aan echte oplossingen bij complexe zorgvragen en hun ervaringen, kennis en ideëen met ons willen delen.

Wat houdt het actie-onderzoek rond de persona's in?

Onder begeleiding van Het instituut voor Publieke Waarden (IPW) en Significant gaan we in 4 bijeenkomsten knelpunten analyseren en oplossingen ontwerpen voor de situatie van 10 persona’s. Daarnaast willen we leren hoe we vanuit de praktijk, bottom-up, beleid kunnen ontwerpen. Dit doen we door ons als actieonderzoekers op te stellen. Daarbij gaan analyse en ontwerp, problematiseren en oplossen, hand in hand. Bekijk hier een korte videoimpressie van de eerste reeks workshops.

Wie zoeken we?

Een groep van zo’n 50 mensen die vanuit verschillende functies, invalshoeken en ervaringen met ons willen leren en ontwikkelen. Wij zoeken ervaringsdeskundigen, medewerkers van cliëntorganisaties, cliëntondersteuners, wijkteamleden, beleidsmedewerkers van gemeenten, VWS en uitvoeringsorganisaties, indicatiestellers, medewerkers van zorgaanbieders, deskundigen en huisartsen of praktijkondersteuners.

Data en locatie

De data van de workshops zijn 7 september, 5 oktober, 2 november en 30 november 2018.

Deelname is gratis en voor lunch wordt gezorgd. De workshops vinden plaats in Utrecht, op loopafstand van het centraal station.

Aanmelden en meer informatie

Wil je meedoen? Vul dan uiterlijk 24 augustus 2018 het aanmeldformulier op deze pagina in. Of stuur een mail naar opaz-actieonderzoek@significant.nl. Geef in je mail aan met welke persona(‘s) je graag aan de slag zou willen en welke ‘binding’ je daarmee hebt.

Wil je meer weten over de workshops? Kijk hier voor meer informatie.