Nora

Icoon van Nora
Nora heeft haar hele leven dag en nacht zorg nodig

Nora heeft ernstige verstandelijke en lichamelijke beperkingen. Zij heeft zeer intensieve zorg nodig van vertrouwde mensen die haar (non-verbale) communicatie goed leren lezen. De ouders hebben een dagtaak aan het regelen en geven van de zorg.

In gesprek met de ouders van Nora

Nora heeft ondersteuning nodig die bij haar situatie past. De informatiekaart biedt aanknopingspunten om het gesprek hierover aan te gaan. Wat zijn de mogelijkheden, wie heeft welke verantwoordelijkheid, zijn er inspirerende praktijkvoorbeelden?

Informatiekaart van Nora 

Nora%20(versie%20sep%202018).jpg

 

Praktijkvoorbeelden

Heeft u voorbeelden van goede oplossingen-op-maat voor kinderen als Nora? Meld ze hieronder of stuur een mail naar Ingrid Claassen, ir.claassen@minvws.nl.
 

Reactie toevoegen

Je kunt hier een inhoudelijke reactie geven op dit artikel. Alle gegevens die je invoert zijn direct door alle bezoekers aan de website te lezen. De websitebeheerder controleert de inhoud en kan besluiten de reactie te verwijderen indien deze ongepast is. De gegevens worden opgeslagen in de database van de website en blijven net zo lang bewaard als dit artikel in de website.